Politica de confidentialitate

Intimitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Aceasta înseamnă că ne luăm angajamentul să protejăm toate datele personale pe care ni le încredinţaţi. Acționăm în interesul clienților noștri și suntem transparenți în privința prelucrării datelor dumneavoastră personale.

Acest document descrie cum folosim şi cum procesăm datele dumneavoastră personale, informaţiile pe care sperăm să vi le transmitem în mod transparent şi uşor de citit, să înţelegeţi ce dorim să vă comunicăm.

Această politică de confidenţialitate se aplică tuturor informaţiilor pe care le colectăm prin aceasta platformă sau prin alte mijloace conectate la această platformă (cum ar fi contactarea echipei de serviciu clienţi prin e-mail).

Am putea modifica Politica de Confidenţialitate din când în când. Dacă ţineţi la intimitate, vizitaţi cu regularitate această pagină şi veţi şti exact ce se întâmplă.

Dacă nu sunteţi de acord cu această Politica de Confidenţialitate trebuie să încetaţi să mai folosiţi serviciile noastre.

Ce fel de date personale colectează Ghidulmirilor.ro?

Sunt informaţii destul de simple precum nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresă domiciliu (opțional), diferite url-uri : Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, Pinterest, Youtube (optional). Aceste informaţii pot include IP-ul, browserul utilizat şi setările de limbă. Sunt şi situaţii în care primim informaţii despre dumneavoastră de la alţii sau colectăm automat şi alte informaţii.

Acesta este un rezumat al informaţiilor pe care le colectăm, dar dacă doriţi să aflaţi mai multe, vă oferim mai jos mai multe detalii.

De ce colectează şi utilizează Ghidulmirilor.ro datele dumneavoastră personale?

Avem un motiv principal foarte bun pentru care vă cerem detaliile personale : pentru a ne asigura că vă oferim cel mai bun serviciu posibil.

Cum partajează Ghidulmirilor.ro informațiile dumneavoastră cu terțe părți?

Sunt mai multe părţi integrate în serviciile Ghidulmirilor.ro în diferite moduri şi pentru motive diferite.

Datele dumneavoastra sunt partajate numai in anumite cazuri pentru a vă oferi serviciile Ghidulmirilor.ro și includ, de exemplu, instituții financiare, părți care fac reclamă sau altele în scopuri benefice pentru dumneavoastră, în unele situații, dacă suntem obligați conform legii, autorități guvernamentale sau de alt tip.

Nu vindem sau închiriem datele dumneavoastră personale. Mai jos vă vom oferi mai multe detalii despre cum sunt utilizate și transmise acestor părți informațiile pe care ni le oferiți.

Cum procesează Ghidulmirilor.ro comunicările pe care dumneavoastră și Furnizorul de Servicii le puteți trimite prin Ghidulmirilor.ro?

Consumatorii au posibilitatea de a transmite mesaje direct la Furnizorii de Servicii prin Ghidulmirilor.ro, cu ajutorul formularului Contact furnizor. Aceste informații sunt transmise direct de la Consumator catre Furnizorul de Servicii, aceste informații nefiind vizibile pentru Ghidulmirilor.ro, astfel nici nu sunt stocate de catre Platformă.

Cum folosește Ghidulmirilor.ro dispozitivele mobile?

Oferim aplicaţii gratuite prin care, de asemenea, colectăm şi procesăm date personale. Acestea funcţionează asemănător cu website-ul.

Cum foloseşte Ghidulmirilor.ro reţelele sociale?

Utilizarea serviciilor de reţele sociale poate fi integrată cu serviciile Ghidulmirilor.ro în diferite moduri, ceea ce va implica colectarea de către noi sau primirea de către furnizorul de reţele sociale a unora din datele dumneavoastră personale. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cum se colectează sau se partajează informaţiile, citiţi în continuare.

Ce proceduri de securitate şi stocare implementează Ghidulmirilor.ro pentru a vă păstra datele în condiţii de securitate?

Utilizăm proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea frauduloasă a datelor personale pe care le procesăm.

Cum administrează Ghidulmirilor.ro datele personale ale copiilor?

Ghidulmirilor.ro este un serviciu pe care îl pot folosi doar persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Procesăm informaţiile despre copii numai cu consimțământul părinţilor sau al tutorelui legal, sau dacă informațiile sunt furnizate de părinți sau tutori legali. Utilizatorii care folosesc Platforma, automat declara pe propria raspundere ca au varsta de 16 ani implinita.

Cum puteţi controla datele personale pe care la oferiţi Ghidulmirilor.ro?

Aveţi întotdeauna dreptul de a revizui datele personale pe care le păstrăm. Puteţi solicita un rezumat al datelor dumneavoastră personale, trimiţând un e-mail la adresa de mai jos. Dacă doriți să aflați mai multe despre drepturile dumneavoastră de a controla datele personale, vedeți aici:

Cine este responsabil de procesarea datelor personale pe website-ul şi în aplicaţiile Ghidulmirilor.ro?

MASTEREX STYLE S.R.L. cu sediul în Constanta, România controlează procesarea datelor pe website-urile şi în aplicaţiile sale mobile, dar nu poate fi răspunzător pentru evenimente neprevăzute sau cazuri de forță majoră legate de acest aspect.

Informații detaliate a aspectelor amintite mai sus.

Ce tipuri de date personale colectează Ghidulmirilor.ro?

Date personale furnizate de dumneavoastră.

Ghidulmirilor.ro colectează şi utilizează informaţiile pe care ni le oferiţi. Cand dorești să te înscrii pe platformă, adică să beneficiezi de un cont personal cu un panou de administrare personal, iți cerem numele, adresa de e-mail și o parolă aleasă de tine. Aceste date sunt obligatorii de completat pentru a crea un cont pe Platformă. La secțiunea de Detalii Profil aveți posibilitatea să completați următoarele date suplimentare : prenume, nume, număr de telefon, adresă domiciliu, descriere despre dumneavoastră, url de la rețele de socializare : Facebook, Twitter, Linkedin, Google, Instagram, Pinterest, Youtube, poză de profil. Aceste date personale nu sunt obligatorii de completat, rămâne la decizia fiecărui user al platformei.

Dacă aveţi nevoie să contactaţi echipa noastră de la serviciul clienţi sau să ne contactaţi prin alte metode (cum ar fi prin reţelele sociale sau comunicarea prin website-ul nostru cu Furnizorii de Servicii), vom colecta informaţii şi de acolo. Clienţii pot fi rugaţi să facă o evaluare pentru a ajuta alţi clienţi să primească ceea ce îşi doresc. Vom colecta informații de la dumneavoastră incluse în comentariile dumneavoastră, inclusiv numele dumneavoastră de utilizator și avatarul, dacă alegeți unul.

Există şi alte situaţii în care ne veţi transmite informaţii. De exemplu, dacă folosiţi un dispozitiv mobil, puteţi decide să acordați permisiunea ca Ghidulmirilor.ro să vadă locaţia dumneavoastră curentă sau să acceseze detaliile dumneavoastră de contact. Aceste informaţii ne ajută să vă oferim cel mai bun serviciu și cea mai bună experiență (de exemplu să vă sugerăm Furnizori de Servicii din apropierea dumneavoastră). Contul de utilizator vă permite să trimiteți și să primiți mesaje de la Furnizorii de Servicii, să primiți oferte și cupoane, să adăugați listări și multe alte funcții de care nu puteți beneficia dacă nu aveți un cont de utilizator. Puteţi să decideți să participaţi la programe de recomandări sau premii. Acest lucru înseamnă şi că ne veţi transmite date personale. În plus, ne puteţi transmite un feedback sau ne puteţi solicita ajutorul la utilizarea serviciilor oferite de Furnizori prezenti pe Ghidulmirilor.ro.

Date personale ale altor persoane pe care ni le transmiteţi.

În unele cazuri, puteţi utiliza Ghidulmirilor.ro pentru a partaja informaţii cu alte persoane. Trebuie să vă atragem atenţia că este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi că persoana sau persoanele ale căror date personale ni le transmiteţi sunt la curent cu acest lucru şi că au înțeles și acceptat modalitatea în care Ghidulmirilor.ro le utilizează informaţiile (după cum este descris în această Politica de Confidenţialitate).

Date personale pe care le colectăm automat.

Chiar dacă vizitarea website-ului sau a aplicaţiilor noastre nu are ca rezultat efectuarea unor activități speciale (sau dacă are), noi colectăm automat anumite informaţii.

Printre acestea se numără adresa dumneavoastră IP, data şi ora la care aţi accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul de internet pe care le utilizaţi şi informaţii despre sistemul de operare al computerului dumneavoastră, precum versiunile aplicațiilor şi setările de limbă. De asemenea, colectăm şi informaţii despre unde aţi dat click şi ce pagini aţi vizualizat.

Dacă folosiți un dispozitiv mobil, colectăm date de identificare a dispozitivului, setările și caracteristicile specifice acestuia, detalii ale locației, erori ale aplicației sau alte activități ale sistemului.

Date personale care ne parvin prin alte surse.

Nu se rezumă totul doar la informațiile pe care ni le furnizați direct – este posibil să primim informații despre dumneavoastră și din alte surse.  Printre acestea se numără parteneri de afaceri, si/sau Furnizori de Servicii. Tot ceea ce primim de la aceștia poate fi combinat cu informațiile provenite direct de la dumneavoastră.

Integrăm și furnizori de servicii de terță parte pentru a facilita plata pachetelor tarifare către platforma noastră.

Un alt exemplu este acela că integrăm servicii de comunicare în platformele noastre, pentru a vă pune mai ușor în legătură cu Furnizorul de Servicii. În unele dintre aceste situații, primim meta-date despre activitățile de comunicarea (precum locul unde ați sunat, identitatea dumneavoastră și data și durata conversației).

Este posibil și să primim informații despre dumneavoastră, pentru a vă arăta reclame mai relevante, ca, de exemplu, date suplimentare privind modulele cookie puse la dispoziția companiei Ghidulmirilor.ro de către rețelele sociale partenere. Pentru mai multe informații, vă rugăm citiți secțiunea  " De ce utilizeaza si colecteaza Ghidulmirilor.ro datele dumneavoastra personale ?" Când conectați contul de utilizator Ghidulmirilor.ro la contul dumneavoastră de pe o rețea socială, datele personale pot fi partajate cu Ghidulmirilor.ro de către acel furnizor de rețea socială, dar numai cu acordul dumneavoastră. Aveți întotdeauna opțiunea de a nu partaja aceste date.

Furnizorii de Servicii pot partaja informații cu Ghidulmirilor.ro, de asemenea – acest lucru se poate întâmpla dacă aveți întrebări despre serviciile/produsele oferite de Furnizorii de Servicii, dacă există dispute în legătură cu Furnizorii de Servicii.

De ce colectează și utilizează Ghidulmirilor.ro datele dumneavoastră personale?

Utilizăm informațiile colectate despre dumneavoastră pentru diverse scopuri. Acestea pot fi:

 • Serviciul clienți: Oferim asistență pentru clienți. Partajarea detaliilor cu personalul nostru din Serviciul Clienți ne permite să vă răspundem prompt când aveți nevoie de noi – inclusiv să vă ajutăm să găsiți un Furnizor de Servicii și să vă răspundem la întrebările dumneavoastră.
 • Facilitățile contului: utilizatorii Ghidulmirilor.ro pot crea un cont de utilizator pe website-ul sau aplicația noastra. Utilizăm informațiile pe care ni le dați pentru a administra acest cont, permițându-vă să faceți o serie de lucruri utile.  Din contul dumneavoastră puteți afișa listări, puteti comunica cu Furnizorii de Servicii listate pe Ghidulmirilor.ro, aveți posibilitatea de a primi mesaje de la Furnizorii de Servicii, oferte, cupoane, reduceri, puteți administra recenziile date de dumnevoastră și aveți posibilitatea de a vizualiza și administra toată activitatea dumneavoastră de pe platformă. Gestionarea setărilor personale va admite să pastrați și să partajați inclusiv fotografii sau filme video.
 • Activităţi de marketing: Utilizăm informaţiile dumneavoastră şi pentru activităţi de marketing. Aceste activităţi pot include:

Utilizarea informaţiilor dumneavoastră de contact pentru a vă trimite noutăţi despre produse şi servicii . Vă puteţi dezabona de la aceste comunicări de marketing prin e-mail oricănd, rapid şi uşor. Trebuie doar să daţi click pe link-ul de „Dezabonare” inclus în fiecare newsletter sau alt tip de comunicare.

Pe baza informaţiilor dumneavoastră, vi se pot arăta oferte personalizate pe website-ul Ghidulmirilor.ro, în aplicaţii sau pe website-uri şi aplicaţii terţe (inclusiv pe reţelele sociale). Acestea pot fi oferte ale unor terţi sau produse care credem că v-ar interesa.

Când participaţi la alte activităţi promoţionale (tombole, concursuri sau programe de recomandare) informaţiile relevante vor fi utilizate pentru a administra aceste promoţii.

Comunicarea cu dumneavoastră: Pot exista momente în care vă contactăm prin poştă, e-mail, telefon sau SMS. Metoda pe care o alegem depinde de informaţiile de contact pe care ni le-aţi furnizat anterior. Procesăm comunicările primite de la dumneavoastră. Pot exista diferite motive pentru acest lucru, printre care:

Răspunsul şi administrarea cererilor dumneavoastră sau ale Furnizorilor de Servicii. Ghidulmirilor.ro oferă clienţilor şi Furnizorilor de Servicii diferite mijloace prin care aceştia să schimbe informaţii, cereri şi comentarii.

Dacă nu aţi finalizat o anumita activitate online pe Ghidulmirilor.ro, vă putem contacta pentru a vă reaminti să continuaţi procesul început. Credem că acest serviciu suplimentar vă este util.

Când utilizaţi serviciile noastre, vă putem trimite un chestionar sau o invitaţie pentru a evalua experienţa dumneavoastră cu Ghidulmirilor.ro sau Furnizorii de Servicii.

De asemenea, vă putem trimite și alte materiale in folosul dumneavoastra.

Va putem trimite si mesaje administrative, ca de exemplu alerte de securitate sau altele.

Cercetări de piață: Există posibilitatea de a invita clienții să ia parte la cercetări de piață. Consultați informațiile furnizate atunci când primiți invitație să participați pentru a înțelege ce date personale sunt colectate și modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate în continuare.

Optimizarea serviciilor: utilizăm date personale pentru analize de date. Acest lucru este parte integrantă a eforturilor noastre de a ne îmbunătăți constant serviciile și experiența utilizatorilor, dar pot fi folosite și pentru testări, soluționări ale unor erori și pentru a optimiza funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre online. Principalul scop este de a optimiza și personaliza platforma noastră online conform nevoilor dumneavoastră, astfel încât website-ul nostru să fie mai ușor și mai plăcut de folosit. Ne străduim să utilizăm numai date pseudonime pentru aceste scopuri analitice.

Evaluări ale clienților și alte informații referitoare la Furnizorii de Servicii. Putem invita utilizatorii Ghidulmirilor.ro pentru a evalua din anumite puncte de vedere Furnzorii de Servicii. Această invitație solicită informații despre Furnizorii de Servicii . Deținătorii unui cont pot alege să afișeze un comentariu vizibil despre Furnizorii de Servicii. Completând comentariul, sunteți de acord că acesta poate fi afișat pe pagina de informații a Furnizorului de Servicii din website, aplicații mobile, pe conturile de rețele sociale sau aplicațiile de rețele sociale, sau pe website-ul Furnizorului de Servicii respectiv sau al partenerului de afaceri. Scopul este de a informa alți clienti sau utilizatori despre calitatea Furnizorului de Servicii cu care ați avut o anumită experiență vis-à-vis de servicii sau produse pe care le-ați folosit/cumparat.

Monitorizarea apelurilor: Când sunați la echipa de Serviciu clienți Ghidulmirilor.ro aceștia vă vor solicita să vă autentificați. În timpul convorbirilor cu personalul de suport de la Serviciu Clienți, se pot asculta în direct apelurile sau acestea pot fi înregistrate pentru controlul calității și instruirea personalului, incluzând aici folosirea înregistrărilor pentru rezolvarea plângerilor și în scopul detectării fraudelor. Nu toate apelurile sunt înregistrate, iar înregistrările sunt păstrate pentru o perioadă limitată de timp și apoi șterse în mod automat, cu excepția cazului în care Ghidulmirilor.ro are un interes legitim de a păstra o anumită înregistrare pentru o perioadă mai lungă de timp, inclusiv în scopul investigării fraudelor sau în scopuri juridice.

Promovarea unui serviciu securizat și de încredere. Pentru a crea un mediu sigur pentru dumneavoastră, partenerii de afaceri ai Ghidulmirilor.ro și Furnizorii noștri de Servicii, este posibil să folosim date personale în scopul detectării și prevenirii fraudelor și a altor activități ilegale sau nedorite. În mod similar, este posibil să folosim informații personale pentru analiză de risc și în scopuri de securitate, inclusiv pentru autentificarea utilizatorilor și pentru rezervări. În acest sens, este posibil să oprim anumite activități sau să punem în așteptare anumite activități până la finalizarea evaluării noastre.

Scopuri juridice. În anumite cazuri, este posibil să fie necesar să utilizați informațiile dumneavoastră pentru a rezolva disputele juridice, pentru investigații de reglementare și conformare, pentru a impune condițiile de utilizare a serviciilor online al Ghidulmirilor.ro, sau pentru a respecta cererile juridice din partea autorităților de aplicare a legii.

Furnizarea datelor dumneavoastră personale către Ghidulmirilor.ro este voluntară.  Cu toate acestea, în funcție de tipul de serviciu pe care doriți să îl utilizați, este posibil să vă oferim acest serviciu numai dacă se colectează anumite date personale. De exemplu, nu vă putem acorda posibilitatea de a crea un cont personal daca nu colectam anumite date de la dumneavoastra (vezi sectiunea „Inscrie-te Acum").

Dacă vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau vă afectează în mod semnificativ, vom implementa măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile și libertățile, inclusiv dreptul de a obține o intervenție umană.

SC MASTEREX STYLE SRL va incheia un contract de prestari servicii online cu firmele listate pe platforma www.Ghidulmirilor.ro. In vederea incheierii contractului de prestari servicii online, vom solicitae firmelor date de identificare al societatii, cum ar fi: numele societatii, codul unic de identificare, numarul de inregistrare al societatii de la Camera de Comert, precum si alte date necesare incheierii contractului si a emiterii facturilor lunare. SC MASTEREX STYLE SRL nu va preda aceste date cu caracter personal mai departe la alte parti.

Pentru a procesa datele dumneavoastră personale așa cum au fost descrise mai sus, ne bazăm pe următoarele temeiuri juridice:

Având în vedere scopurile noastre Ghidulmirilor.ro se bazează pe baza legală a faptului că prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract. Dacă nu sunt furnizate datele personale solicitate, Ghidulmirilor.ro nu poate finaliza anumite acțiuni solicitate de dumneavoastra.  Ghidulmirilor.ro se bazează pe interesul său comercial legitim pentru a-și furniza serviciile, pentru a preveni frauda și pentru a-și îmbunătăți serviciile. Atunci când utilizează date personale pentru a servi interesul legitim al Ghidulmirilor.ro sau al unui terț, Ghidulmirilor.ro va echilibra întotdeauna drepturile și interesele dumneavoastră cu privire la protecția datelor dumneavoastră personale în comparație cu drepturile și interesele Ghidulmirilor.ro sau ale terților.

Ghidulmirilor.ro se bazează, de asemenea, acolo unde este cazul, pe respectarea obligațiilor legale (cum ar fi cererile legale de aplicare a legii). Atunci când este necesar în conformitate cu legislația aplicabilă, Ghidulmirilor.ro vă va obține consimțământul înainte de a vă prelucra datele personale în scopuri de marketing direct.

Dacă doriți să obiectați față de procesarea stabilită și niciun mecanism de retragere nu este disponibil direct, vă rugăm să contactați, dataprotection@Ghidulmirilor.ro în măsura în care acest lucru este posibil..

Cum partajează Ghidulmirilor.ro datele dumneavoastră cu terțe părți?

În anumite circumstanțe, vă vom partaja datele personale cu terțe părți.

 1. Furnizorii de Servicii . În anumite cazuri pentru a beneficia de anumite servicii transferăm informațiile necesare către Furnizorii de Servicii. Printre acestea pot fi: numele, detaliile de contact, detaliile de plată, (daca este cazul) sau alte informații specificate Dacă aveți întrebări referitoare la Furnizorii de Servicii, este posibil să contactăm Furnizorul de Servicii pentru a vă procesa cererea.
 1. Detaliile dumneavoastră pot fi partajate în ceea ce privește serviciile de relații cu clienți.
 1. Furnizori terţi de servicii. Utilizăm (sau putem uitliza) Furnizori de Servicii care oferă servicii de suport precum :
 • asistență clienți (în unele cazuri);
 • cercetare de piață;
 • detectarea fraudelor și servicii de prevenire, inclusiv servicii de screening antifraudă;
 • servicii de plată. Folosim părți terțe pentru procesarea plăților, gestionarea stornării plăților sau oferirea de servicii de facturare. Informațiile partajate pot include şi o copie a confirmării rezervării sau adresa de IP folosită pentru a face rezervarea. Mai putem partaja informaţii cu instituţiile financiare relevante, în cazul în care considerăm că este strict necesar pentru detectarea şi prevenirea fraudelor.
 • servicii de marketing. Partajăm datele personale cu partenerii de publicitate (daca este cazul), inclusiv adresa dumneavoastră de e-mail, ca parte a serviciilor de marketing Ghidulmirilor.ro prin terțe părți (pentru a ne asigura că publicitatea relevantă este afișată publicului potrivit). Ne străduim să partajăm doar adresele de e-mail în format hash, pentru a permite asocierea adresei dumneavoastră de e-mail cu o bază de date existentă a clienților, astfel încât adresa dumneavoastră de e-mail să nu poată fi utilizată în alte scopuri. Pentru mai multe informații despre publicitatea personalizată și alegerile dumneavoastră, vă rugăm să citiți: „Cum sunt folosite cookie-urile?" și „Ce opțiuni aveți?" în Declarația cu privire la cookie-uri.

Toți furnizorii de servicii trebuie să continue să protejeze în mod adecvat datele dumneavoastră personale.

 1. Autorităţi competente: Dezvăluim date personale autorităţilor poliţieneşti în măsura în care este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru detectarea sau aducerea în instanţă a fraudelor şi a altor fapte penale, sau dacă suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea să distribuim date personale şi unor autorităţi competente în protejarea şi garantarea drepturilor sau proprietăţilor noastre sau a drepturilor şi proprietăţilor partenerilor noştri de afaceri.
 1. Parteneri de afaceri: Colaborăm cu parteneri de afaceri . Unii dintre aceştia distribuie sau fac reclamă serviciilor Ghidul Mirilor, inclusiv serviciilor și produselor Furnizorilor noștri de Servicii.

Când accesati un website al unui Furnizor de Servicii, vă rugăm să citiţi şi notificările lor de confidenţialitate dacă doriţi să înţelegeţi cum pot procesa aceştia datele dumneavoastră personale.

Cum foloseşte Ghidulmirilor.ro dispozitivele mobile?

Oferim aplicaţii gratuite pentru diferite dispozitive mobile, precum şi versiuni ale website-ului care au fost optimizate pentru căutarea pe mobil sau pe tabletă. Aceste aplicaţii şi website-uri mobile procesează detaliile pe care ni le oferiţi foarte similar cu website-ul nostru şi de aceea vă permit să folosiţi şi servicii de localizare pentru a găsi Furnizori de Servicii în apropiere.

Ne puteţi oferi acces la locaţia dumneavoastră sau detalii de contact, pentru a vă oferi serviciile pe care le solicitaţi. Când încărcaţi o fotografie de pe dispozitivul mobil, fotografia poate conţine informaţii despre locaţie.  Vă rugăm să citiţi instrucţiunile dispozitivului dumneavoastră mobil pentru a înţelege cum să modificaţi setările şi să permiteţi partajarea datelor sau primirea de notificări push.

Putem utiliza o tehnologie cunoscută sub numele de monitorizare inter-dispozitive pentru a optimiza serviciile şi activităţile noastre de marketing. Acest lucru se poate face cu sau fără cookie-uri. Cu monitorizarea inter-dispozitive, Ghidulmirilor.ro poate să monitorizeze comportamentul utilizatorilor pe mai multe dispozitive. Ca parte a monitorizării inter-dispozitive, Ghidulmirilor.ro poate combina date statistice colectate de pe un anumit browser sau dispozitiv mobil cu alt computer sau dispozitiv de la care au fost colectate datele.

Cum foloseşte Ghidulmirilor.ro reţelele sociale?

Aici, la Ghidulmirilor.ro folosim reţelele sociale în diferite moduri. Le folosim parțial pentru a facilita utilizarea serviciilor online, dar şi pentru a promova produsele și serviciile ale Furnizorilor de Servicii şi pentru a promova, îmbunătăţi şi facilita propriile noastre servicii. Aveți libertatea de a nu utiliza funcționalitățile rețelelor sociale.

Autentificare cu contul reţelei sociale. Vă putem oferi oportunitatea de a vă autentifica într-un cont Ghidulmirilor.ro cu contul reţelei sociale, ceea ce vă scuteşte de a reţine nume de utilizator şi parole diferite pentru diferite servicii online. După ce v-aţi autentificat o dată, veţi putea folosi mereu contul reţelei sociale pentru a vă autentifica în contul Ghidulmirilor.ro. Puteţi oricând să decuplaţi aceste conturi.

Integrarea plugin-urilor reţelelor sociale. Am integrat plugin-uri ale unor reţele sociale pe website-ul şi în aplicaţiile Ghidulmirilor.ro. Aceasta înseamnă că dacă daţi click pe unul din butoane (cum ar fi butonul ˝Îmi place˝ de la Facebook), anumite informaţii sunt partajate cu furnizorul acestor reţele sociale.

Dacă sunteţi autentificat în acelaşi timp într-un cont al reţelei sociale, furnizorul de reţele sociale poate lega aceste informaţii de contul dumneavoastră şi vă poate prezenta activităţile în profilul reţelei sociale pentru a fi partajate cu contacte din reţeaua dumneavoastră.

Alte servicii şi funcţionalităţi ale reţelelor sociale. Putem integra şi alte servicii ale reţelelor sociale (precum serviciile de mesagerie ale reţelelor sociale) pentru a interacţiona cu Ghidulmirilor.ro sau cu contactele dumneavoastră despre serviciile noastre. Am putea de asemenea să întreţinem conturi ale reţelelor sociale şi să oferim aplicaţii pe diferite website-uri ale reţelelor sociale. Oricând vă conectaţi la Ghidulmirilor.ro prin reţele sociale, furnizorul de servicii de reţele sociale vă poate permite să partajaţi informaţii cu Ghidulmirilor.ro. Dacă alegeţi să partajaţi, vi se va spune în general de către reţelele sociale ce informaţii vor fi partajate. De exemplu, dacă vă autentificaţi în contul Ghidulmirilor.ro cu contul reţelei sociale, anumite informaţii (pentru care aţi autorizat reţeaua socială) pot fi partajate cu Ghidulmirilor.ro. Aceste informaţii pot include adresa de e-mail, vârsta sau fotografiile de profil salvate în contul de utilizator.

Când vă înregistraţi pe Ghidulmirilor.ro cu contul unei reţele sociale sau vă conectaţi la un serviciu de mesagerie al unei reţele sociale fără a avea un cont de utilizator Ghidulmirilor.ro, informaţiile pe care alegeţi să ni le partajaţi pot include informaţii esenţiale disponibile pe profilul dumneavoastră din reţeaua socială (adrese de e-mail, actualizări ale statusului şi lista contactelor). Vom folosi aceste informaţii pentru a vă oferi serviciile pe care le solicitaţi, de exemplu pentru a trimite mai departe un mesaj pe care doriţi să îl trimiteţi contactelor sau pentru a crea o experienţă de utilizator personalizată în aplicaţiile sau pe website-urle noastre. Aceasta înseamnă că dacă doriți, ne putem adapta serviciile pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, conectându-vă pe dumneavoastră şi prieteniii dumneavoastră cu cele mai bune oferte şi analizând şi îmbunătăţind serviciile noastre sau a Furnizorilo de Servicii listate pe Ghidulmirilor.ro.  Funizorii de reţele sociale vă pot oferi mai multe informaţii despre cum vă folosesc şi procesează datele atunci când vă conectaţi la Ghidulmirilor.ro prin ei, de exemplu prin combinarea datelor cu caracter personal pe care le colectează atunci când utilizați Ghidulmirilor.ro prin intermediul acestora cu informațiile pe care le colectează atunci când utilizați alte platforme online legate de furnizorul dumneavoastră de rețea socială.

Ce proceduri de securitate implementează Ghidulmirilor.ro pentru a vă securiza datele personale?

Observăm proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la datele cu caracter personal și utilizarea necorespunzătoare a acestora.

Utilizăm sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza datele personale pe care ni le transmiteţi. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restricţionări tehnice şi fizice ale accesării şi folosirii datelor personale pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale în timp ce lucrează. Vom păstra datele dumneavoastră personale atât timp cât considerăm că este necesar pentru a vă permite să utilizați serviciile noastre, să vă furnizăm servicii (inclusiv menținerea contului de utilizator online (dacă este creat), pentru a respecta legile aplicabile, a soluționa litigiile cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale.

Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Dacă aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare a anumitor tipuri de date personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos.

Cum administrează Ghidulmirilor.ro datele personale ale copiilor?

Dorim să puteți controla modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate de noi. Puteți face acest lucru în următoarele moduri:

 1. ne puteți solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
 2. ne puteți informa despre orice modificare a datelor dumneavoastră personale sau ne puteți cere să corectăm datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, dar și dumneavoastră puteți face astfel de modificări;
 3. în anumite situații, ne puteți cere să ștergem, să blocăm sau să restricționăm prelucrarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră sau să vă opuneți anumitor moduri în care vă folosim datele personale;
 4. în anumite situații, puteți, de asemenea, să ne solicitați să trimitem unei terțe părți datele personale pe care ni le-ați dat.

În cazul în care vă utilizăm datele personale pe baza consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment sub rezerva legii aplicabile. Mai mult, în cazul în care procesăm datele dumneavoastră personale bazate pe interes legitim sau interes public, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment utilizării datelor dumneavoastră personale în conformitate cu legislația aplicabilă.

Ne bazăm pe dumneavoastră pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt complete, exacte și actuale. Vă rugăm să ne informați cu promptitudine cu privire la orice modificări sau inexactități ale datelor dumneavoastră personale, contactându-ne.

Dacă aveți un cont de utilizator online, puteți accesa o cantitate semnificativă din datele dumneavoastră personale prin website-ul/aplicațiile noastre. Website-ul/aplicațiile noastre vă oferă, în general, opțiunea de a adăuga, actualiza sau elimina informațiile pe care le avem despre dumneavoastră.

Dacă orice date cu caracter personal pe care le avem despre dumneavoastră nu sunt accesibile prin intermediul website-ului/aplicațiilor noastre, ne puteți trimite solicitarea dumneavoastră fără costuri.  Pentru toate solicitările dumneavoastră referitoare la această Politica de confidențialitate și pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dumneavoastră sau dacă aveți o reclamație, vă rugăm să ne contactați adresându-vă Ghidulmirilor.ro Serviciul Clienti pentru protecția datelor la adresa dataprotection@Ghidulmirilor.ro. De asemenea, puteți contacta autoritatea locală pentru protecția datelor.

Dacă doriți să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale pe baza unui interes legitim și nu este disponibil niciun mecanism de renunțare, vă rugăm să ne contactați la dataprotection@Ghidulmirilor.ro.

Cine are responsabilitatea procesării datelor pe website-ul şi în aplicaţiile Totceiubesc,ro?

SC MASTEREX STYLE SRL controlează procesarea datelor personale pe website-urile şi în aplicaţiile sale mobile. SC MASTEREX STYLE SRL este o companie privată cu răspundere limitată, înființată în conformitate cu legislaţia României şi care are sediul în Constanța, Strada Prieteniei, Nr.7, Bl.P, Sc.E.Ap.61 România.

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politica de confidențialitate sau despre procesarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să contactați responsabilul cu protecția datelor la dataprotection@Ghidulmirilor.ro, iar noi vă vom contacta.

Ultima modificare in data 06 Mai 2020

Copyright Ghidul Mirilor

Declaraţia de Cookie-uri

De fiecare dată când utilizaţi serviciile noastre online, inclusiv aplicaţiile, cookie-urile şi alte tehnologii de monitorizare pot fi folosite în diferite moduri pentru a face ca website-ul Ghidulmirilor.ro să funcţioneze, pentru a analiza traficul sau în scopuri publicitare. Aceste tehnologii sunt folosite fie direct de noi, fie de partenerii noştri de afaceri, printre care pot fi Furnizorii de Servicii şi agenţii de publicitate cu care lucrăm (daca este cazul).

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre ce sunt cookie-urile, cum sunt folosite şi care sunt opţiunile dumneavoastră, vă rugăm să citiţi mai departe.

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este o cantitate mică de date plasată în browser-ul computerului sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Aşa-numitele ˝first party cookies˝ sunt cookie-uri care sunt deservite de către entitatea care operează domeniul prin care cookie-ul este furnizat. Cookie-urile proprii Ghidulmirilor.ro sunt de aceea de tipul ˝first party cookies˝. În cazul în care permitem altora să plaseze cookie-uri pe website-urile sau în aplicaţiile Ghidulmirilor.ro, acestea se numesc “third party cookies”.

În plus, există o diferenţă între cookie-uri permanente şi de sesiune. Cookie-urile de sesiune vor exista numai până ce închideţi browser-ul. Cookie-urile permanente au o durată de viaţă mai lungă şi nu sunt şterse automat după ce închideţi browserul. Ne străduim să plasăm sau să permitem plasarea de cookie-uri cu o durată de viaţă de 5 ani.  Un cookie va avea o durată de viaţă mai lungă numai în circumstanţe excepţionale, cum ar fi din motive de securitate şi când este absolut necesar.

Pe lângă cookie-uri folosim şi alte tehnologii de monitorizare similare. Acestea pot include web beacon-uri (cunoscute ca pixel tags, web bugs sau gifs), URL-uri de monitorizare sau kit-uri de software development (SDK). Un web beacon este o imagine grafică minusculă sau doar un pixel care poate fi plasat pe computer ca parte a unei cereri pe o pagină web, într-o aplicaţie, într-o reclamă sau într-un mesaj HTML prin e-mail. Pixelii pot fi folosiţi pentru a extrage informaţii din dispozitivul dumneavoastră, precum tipul acestuia sau sistemul de operare, adresa IP şi ora vizitei. Aceştia sunt folosiţi de asemenea pentru a furniza şi citi cookie-uri în browser. URL-urile de monitorizare sunt folosite pentru a înţelege de pe ce website de referinţă sunt utilizate website-urile şi aplicaţiile Ghidulmirilor.ro. SDK-urile sunt bucăţi mici de cod incluse în aplicaţii, care funcţionează ca web beacon şi cookie-uri.

Toate aceste tehnologii sunt numite ˝cookie˝ în această Declaraţie de Cookie-uri.

Cum sunt folosite cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite în diferite scopuri. Ele vă permit să fiţi recunoscut drept acelaşi utilizator pe toate paginile unui website, între website-uri sau când folosiţi o aplicaţie. Tipurile de informații pe care le colectăm prin cookie-uri includ adresa IP; identificatorul dispozitivului; paginile vizitate; tipul de browser; informațiile de navigare; sistemul de operare; furnizorul de servicii de internet; timestamp-ul; dacă ați răspuns la o reclamă; adresa URL de referinţă; caracteristicile utilizate sau activitățile desfășurate în cadrul site-ului/aplicațiilor.

Website-ul şi aplicaţiile noastre folosesc cookie-uri în diferite scopuri:

Cookie-uri tehnice. Încercăm să oferim vizitatorilor noştri website-uri şi aplicaţii uşor de utilizat, care se adaptează automat nevoilor şi dorinţelor lor. Pentru a realiza acest lucru, folosim cookie-uri tehnice pentru a vă afișa websit-ul nostru, pentru a crea contul dumneavoastră de utilizator, pentru a vă autentifica. Aceste cookie-uri tehnice sunt absolut necesare pentru ca website-ul nostru să funcţioneaze corespunzător.

Cookie-uri funcţionale. Folosim cookie-uri funcţionale pentru a memora preferinţele dumneavoastră şi pentru a vă ajuta să utilizaţi în mod eficient website-ul şi aplicaţiile noastre.  Dacă utilizaţi site-urile şi aplicaţiile Ghidulmirilor.ro pentru a căuta un Furnizor de Servicii, de exemplu, aceste cookie-uri reţin preferinţele de căutare şi Furnizorii de Servicii văzute/văzuţi anterior. Putem folosi de asemenea cookie-uri pentru a memora informaţiile necesare pentru înregistrare, ca să nu trebuiască să introduceţi informaţiile de autentificare de fiecare dată când vizitaţi website-ul nostru.  Totuşi, parolele vor rămâne mereu criptate. Aceste cookie-uri funcţionale nu sunt absolut necesare pentru buna funcţionare a website-ului nostru şi aplicaţiilor noastre, dar ele adaugă un plus de funcţionalitate şi îmbunătăţesc experienţa dumneavoastră pe Ghidulmirilor.ro.

Cookie-uri analitice. Folosim aceste cookie-uri pentru a vedea cum utilizează vizitatorii Ghidulmirilor.ro.  Aceasta înseamnă că putem să aflăm ce funcţionează şi ce nu, să optimizăm şi să îmbunătăţim website-ul şi aplicaţiile noastre, să înţelegem eficacitatea reclamelor şi comunicărilor noastre şi să fim siguri că suntem în continuare interesanţi şi relevanţi. Datele pe care le adunăm includ paginile web vizitate, de pe ce pagini aţi ieşit şi pe ce pagini aţi intrat, ce tip de platformă aţi folosit, ce e-mailuri aţi deschis şi asupra cărora aţi acţionat, precum şi informaţii despre dată şi oră.

De asemenea, înseamnă că putem folosi detalii despre cum aţi interacţionat cu website-ul, precum numărul de clickuri date pe o anumită pagină, mişcările mouse-ului şi activitatea de derulare a paginii, cuvintele-cheie folosite pentru căutare şi textul pe care îl scrieţi în diferite câmpuri. Folosim cookie-uri analitice ca parte a campaniilor noastre de publicitate online pentru a afla cum interacţionează utilizatorii cu website-ul sau aplicaţiile noastre după ce au văzut o reclamă online. Acestea pot include reclame pe website-uri ale unei terţe părţi. Cookie-urile analitice pot fi folosite pentru a permite partenerilor noştri de afaceri să afle dacă clienţii lor folosesc oferte de servicii/produse integrate în website-urile lor.

Cookie-uri comerciale. Folosim cookie-urile noastre şi ale unor terţi pentru a vă arăta reclame personalizate pe website-urile noastre și pe alte website-uri. Acest proces se numeşte “retargeting” şi se bazează pe activităţile dumneavoastră de navigare pe website-ul nostru, cum ar fi serviciile/produsele pe care le-aţi căutat, sau alte interese ale dumneavoastra.

Ce opţiuni aveţi?

Pentru a afla mai multe despre cookie-uri şi despre cum să le administraţi sau să le şergeţi vizitaţi allaboutcookies.org. În setările de la Internet Explorer, Safari, Firefox sau Chrome, puteţi configura ce cookie-uri acceptaţi şi pe care le respingeţi. Unde se găsesc aceste setări depinde de browser-ul folosit. Folosiţi funcţia ˝Ajutor˝ din browser-ul dumneavoastră pentru a localiza setările de care aveţi nevoie.

Dacă decideţi să nu acceptaţi anumite cookie-uri tehnice şi/sau funcţionale, este posibil să nu puteţi folosi anumite funcţionalităţi de pe website-ul nostru.

Publicitate. Când este vorba de companii de publicitate şi de marketing online, ne străduim să lucrăm cu companii care sunt membre ale Network Advertising Initiative (NAI) (Iniţiativa Rețelelor de Publicitate) şi/sau a Interactive Advertising Bureau (IAB) (Biroul de Publicitate Interactivă). Membrii NAI şi IAB aderă la standarde şi coduri de conduită ale industriei. Membri NAI şi IAB vă permit să vă sustrageţi reclamelor determinate comportamental. Vizitaţi www.networkadvertising.org pentru a identifica membrii NAI care au putut plasa un cookie de reclamă pe computerul dumneavoastră.

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la această Declaraţie de Cookie-uri, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la dataprotection@Ghidulmirilor.ro. Această Declaraţie de Cookie-uri poate fi de asemenea modificată din când în când. Pentru a fi la curent cu actualizările, vizitaţi cu regularitate această pagină.