1

Total articole 1

Restaurant Le Baron Craiova

Restaurant Le Baron Craiova Revendicat

Smart casual dining concept

Media opinii

Photos

Description

Deschis în anul 1997, Restaurantul Le Baron reprezintă o constantă în peisajul divertismentului craiovean. În întreaga perioadă, având clienții ca principal punct de reper al activității noastre, am dezvoltat programe diverse prin care am venit în întâmpinarea cerințelor, fiind întotdeauna într-o permanentă adaptare dar totodată fideli principiilor de bază ale activității noastre: calitate, seriozitate, eficiență, bun gust și satisfacție.

În cei 23 de ani de activitate am crescut împreună cu clienții noștri și azi le stăm alături atât pentru evenimentele importante din viața lor, cât și pentru momentele liniștite alături de familie și cei dragi.

Structura arhitecturală versatilă ne permite crearea unei ambianțe adaptate fiecărui sezon în parte, permițând clienților noștri să se bucure vara de mângâierea razelor soarelui și iarna de căderea lină a fulgilor de nea fără să schimbe locul preferat din restaurant.

SMART CASUAL DINING CONCEPT

Oferim clienților noștri o gamă variată de produse culinare și băuturi, acoperind o arie culinară largă și folosind rețete consacrate cu produse de cea mai bună calitate.

EVENIMENTE CORPORATE

Organizăm catering pentru diverse evenimente, atât la sediul firmelor cât și în sediul propriu.

EVENIMENTE PRIVATE

Organizăm evenimente private pentru grupuri de până la 70 de persoane în varianta de iarnă și 120 de persoane în varianta de vară.

Atât pentru evenimentele corporate cât și pentru evenimentele private asigurăm întreaga gamă de servicii putând pune la dispoziția clienților: mobilier, decorațiuni, veselă și personal specializat pentru servire.

MENIUL ZILEI

Zilnic, de luni până vineri, oferim clienților noștri meniul zilei.

Restaurantul Le Baron este garanția satisfacției dumneavoastră!

Videos